AVEHO Hajunpoistaja

 

Universumin innovatiivisin hajunpoistoaine

Mitä Aveho™ hajunpoistoteknologia on?

Aveho-hajunpoistoteknologia perustuu tekniseen materiaaliin, joka koostuu mikroskooppisista hiukkasista, jotka tarttuvat pahanhajuisiin yhdisteisiin ja sitovat ne fyysisesti tai muuntavat hajumolekyylit katalyyttisesti hajuttomiksi molekyyleiksi.

Eikö olekin vaikuttavaa? Niin meistäkin. Todellisuudessa kukaan tuskin välittää, mitä se on, kunhan se on turvallista (se on)… Ja kunhan se toimii (se toimii). Oletko koskaan mennyt vessaan ja haistanut ”edellisen asiakkaan” sekoittuneena ”meren tuoksahdukseen” tai ”trooppiseen piña coladaan”? Ei mikään miellyttävin yhdistelmä.

Aveho poistaa hajut kokonaan. Se ei tarvitse vahvoja parfyymejä tai tuoksuja hajujen peittämiseen tai muuttamiseen.

Miten Aveho toimii?

Jos TODELLA haluat tietää, miten Aveho toimii… sinulla on liikaa aikaa käytettävissäsi.

Vitsi vitsinä! Ajattele asiaa näin. Aveho on hemmoteltu kakara, ja hajut ovat makeisia. Vaikka kuinka yrittäisit, et saa kakaraa päästämään irti makeisista. Kun Aveho vastaavasti tarttuu hajuihin, se ei päästä niitä karkaamaan.

Teknisempi vaikkakin vähemmän viihdyttävä selitys on se, että Aveho-hajunpoistoteknologian metallioksidit kiinnittyvät pahoja hajuja ilmaan ja nesteisiin tuottaviin kemikaaleihin. Näin ne absorboivat tai muuntavat hajuja tuottavat kemikaalit katalyyttisesti poistaen ne ilmasta ja hävittäen hajuaistilla havaittavat hajut.

Jos haluat TODELLA teknisen selityksen, vieraile verkkosivuillamme. Sieltä löydät graafiset esitykset Avehohiukkasista ja kaiken muun!

www.avehotechnology.com

Tärkeimmät edut

· Pystyy poistamaan pahat hajut vaikuttamatta useimpiin toivottuihin tuoksuihin (poistaa hajut, jättää tuoksut)
· Tehoaa nopeammin kuin aktiivihiili tietyissä sovelluksissa (toimii paremmin kuin muut tuotteet)
· Useimmissa sovelluksissa parempi sovellettavuus kuin aktiivihiilellä, koska Aveho ei absorboi kaikkia hajuja vaan ainoastaan pahat hajut (toimii paremmin kuin muut tuotteet… kestää todella pitkään)
· Poistaa hajut ilmasta ja nesteistä (niin… poistaa hajut ilmasta ja nesteistä)