Ajankohtaista

26.9.2023

Harry Kouri, 56, on aloittanut 11.9. jauhemaalien myyntipäällikkönä vastuualueenaan Suomi ja Baltia. Hänellä on yli 25 vuoden kokemus niin kenttämyynnistä kuin myynnin johdosta sekä kotimaan että ulkomaisten asiakkaiden parissa. Harry siirtyi Sherwin-Williamsille Teknos Oy’n palveluksesta avainasiakapäällikön tehtävästä ja on jauhemaalien myynnin lisäksi ollut vastuussa koemaalauksista, asiakas- ja päämieskoulutuksista sekä teknisen tuen antamisesta niin kotimaan kuin vientimaiden organisaatioissa työskenteleville kuin myös jälleenmyyjille ja loppuasiakkaillekin.


1.7.2022

Arvoisa asiakas,
Minulla on ilo ilmoittaa, että The Sherwin-Williams Company sai päätökseen Powdertech Oy Ltd.:n liiketoiminnan hankinnan 1.7.2022 alkaen.

Näiden kahden liiketoiminnan yhdistäminen antaa merkittäviä uusia mahdollisuuksia yrityksellemme ja Teille, arvostettu asiakkaamme. Powdertech on vuodesta 2005 lähtien keskittynyt jauhemaalien ja
niihin liittyvien tuotteiden jakeluun Suomessa. Powdertechin vahvuuksia ovat aina olleet kattava tuotevalikoima, ammattitaitoinen tekninen palvelu ja nopeat toimitukset. Vuonna 1866 perustettu Sherwin-Williams on pinnoiteteollisuuden maailmanlaajuinen johtava yritys, joka tarjoaa laajan valikoiman maaleja ja pinnoitteita – mukaan lukien laajan valikoiman jauhemaaleja asiakkaille yli 120 maassa. Sherwin-Williams on laajalti arvostettu tuotemerkki, jolla on vertaansa vailla oleva jakeluverkosto, valmistuksen kattavuus ja maailmanluokan tuotekehitys sekä laaja pääsy erilaisille markkinoille ja asiakkaille.

Sherwin-Williamsilla ja Powdertechillä on erittäin hyvin toisiaan täydentäviä tuotteita – ja yhdistettyinä ne tarjoavat yrityksellenne täyden valikoiman teknologioita, joilla ei ole tällä alalla vertaa. Tämä yhdistelmä tarjoaa värivaihtoehdot ja suorituskyvyn, joita tarvitsette erottautuaksenne eduksenne markkinoilla.

Haluamme vakuuttaa Teille, että toimituksemme jatkuvat normaalisti ja tarjoamme jatkossakin Teille samoja korkealaatuisia tuotteita ja erinomaista palvelua, joita olette tottuneet odottamaan Powdertechiltä ja heidän omistautuneelta tiimiltään. Tavoitteemme on työskennellä fuusion läpi ilman häiriöitä. Olemme erittäin innoissamme tästä ja varmoja siitä, että Sherwin-Williamsin ja Powdertechin yhdistelmä antaa meille mahdollisuuden tarjota lisäarvoa ja paremman palvelutason nyt ja myös tulevaisuudessa.

Kiitos arvokkaasta liiketoiminnastanne ja jatkuvasta tuestanne. Jos Teillä on kysyttävää tästä ilmoituksesta, ottakaa yhteyttä myyntiedustajaanne tai allekirjoittaneisiin.

Parhain terveisin

Kari Uusitalo
CEO
Powdertech Ltd Oy
+358 50 5353623

Ville Tuominen
Senior Commercial Director, N&E Europe
General Industrial Division
Sherwin-Williams Company
+358 40 6538184
ville.tuominen@sherwin.com

Toimittajakirje Sherwin