Ajankohtaista

4.10.2023

Kiitos kaikille osastollamme käyneille sekä messuilla kohtaamillemme asiakkaille ja yhteistyökumppaneille.

Alihankintamessut olivat yleisömäärältään menestys: Kävijöitä oli kaikkiaan lähes 17 000, loistavaa! Osastollamme oli samoin kiirettä, ajoittain jopa ilahduttavaa ruuhkaa. Sherwin Williams’in teollisuusmaalien myyntiorganisaatio on täydentynyt Harry Kourin liityttyä jauhemaalimyynnin vetovastuullisena joukkoon, joka osaltaan saattoi lisätä kiinnostusta meihin. Pääsyynä kuitenkin lienee laadukkaat tuotteemme, joista löytyy teollisuuden tarpeisiin kaikenkattava ja laadukas tarjonta neste- ja jauhemaaleja sekä palonsuojamaaleja kilpailukykyiseen hintaan. Organisaatiomme on palveluksessanne ja valmiina löytämään kanssanne parhaat tuotteet ja ratkaisut käyttöönne.

” Uudet haasteet on mukava ottaa vastaan levänneenä. Puolen vuoden tauko työpaikan vaihdon myötä tuli tarpeeseen ja nyt akut ladattuina saan taas kohdata monia menneiden vuosien aikana tutuiksi tulleita henkilöitä ja yrityksiä. Näiden lisäksi olen jo saanut tavata paljon uusia asiakkaita, yrityksiä ja päämiehiä. Messut olivat meille menestys keskustelujen ja liidienkin lukumäärän pohjalta arvioituna. Osastollamme oli positiivinen vire kohtaamisissa; patoutunutta tekemisen painetta on havaittavissa ja hyvä niin! ”, kertoo myyntipäällikkö Harry Kouri.

Esittelimme messuilla Inverspeed  -konseptin, jolla valmistetaan asiakkaidemme erikoissävyiset pienet jauhemaalitarpeet Ruotsin tehtaallamme ja toimitetaan 10kg portaittain noin 7 työpäivän toimitusajalla. Sävytykset tehdään joko mallilevyjen tai olemassa olevien erikoiskarttojen mukaisina ja valmistetaan pienpanosvalmistuksina. Maalaamoihin kertyy näin vähemmän projektisävyjen jäänteitä, jolloin ekologisuus yhdistyy taloudellisuuden kanssa. Nopea toimitusaika on luonnollisesti rahaa ja joskus erikoissävyn tilaaminen jää valmistusketjun loppupäähän.

Hyvän vastaanoton saanut ” Vision 2020 ” valikoima supersäänkestäviä arkkitehtuurisävyjä julkisivujen maalaukseen uudistuu ” Vision 2030 ” päivityksen myötä. Näistä efekti- ja metallisävyisistä jauhemaaleista esillä oli tusinan verran maalattuja levyjä käsin kosketeltaviksi. Kartat ja esitteet molemmista revisioista ovat saatavilla myyntimme kautta. Yhteydenottojanne odottaen kohti näyttävämpiä ja kestävämpiä julkisivuja.

https://industrial.sherwin-williams.com/emeai/gb/en/general-industrial/architects/vision-2030.html

Messuilta meille jäi paljon kotiläksyjä tehtäväksi sekä kuulumisia puntaroitavaksi. Syksystä on näiden pohjalta tulossa meille työntäyteinen ja samaa toivomme kaikille asiakkaillemme sekä yhteistyökumppaneillemme. Yhdessä kohti tulevia haasteita, joista onnistuneen projektityöskentelyn ja yhteistyön kautta pääsemme menestyksekkääseen lopputulokseen.

Jatkumo on yksittäistä projektia tärkeämpää. Haluamme olla mukana kanssanne kehittämässä toimintaanne ja tätä tukee erinomaisesti meiltä löytyvät Epifatech -ripustus- ja suojausratkaisut. Jauhemaalauksen tehokkuus on nostettavissa uudelle tasolle oikeilla työmenetelmillä, ripustimilla sekä suojauksilla ja näistä tulemme mielellämme kertomaan teille lisää. Ja kartoittamaan soveltuvimmat ratkaisut vakiomalleina sekä räätälöityinä mittatilaustöinä.

”Monivuotinen yhteistyö Epifatech’in kanssa on antanut monelle asiakkaallemme ratkaisuja, joilla heidän maalauksiensa laatu ja tehokkuus on parantunut entisestään.”, kertoo myyntiedustaja Katja Lavonius.

Ensi vuoden Alihankintamessut pidetään 1.-3.10.2024 Tampereen Messu- ja Urheilukeskuksessa. Vaihdetaan siellä viimeistään ajatuksia menneen vuoden tapahtumista ja suunnitellaan tulevia yhteisiä tekemisiä mutta sitä ennen kääritään hihoja nykyisten ja uusien projektien kanssa. https://www.alihankinta.fi/fi/

Kiitos vielä kerran kaikille teille, yhdessä saamme enemmän aikaan !


26.9.2023

Harry Kouri, 56, on aloittanut 11.9. jauhemaalien myyntipäällikkönä vastuualueenaan Suomi ja Baltia. Hänellä on yli 25 vuoden kokemus niin kenttämyynnistä kuin myynnin johdosta sekä kotimaan että ulkomaisten asiakkaiden parissa. Harry siirtyi Sherwin-Williamsille Teknos Oy’n palveluksesta avainasiakapäällikön tehtävästä ja on jauhemaalien myynnin lisäksi ollut vastuussa koemaalauksista, asiakas- ja päämieskoulutuksista sekä teknisen tuen antamisesta niin kotimaan kuin vientimaiden organisaatioissa työskenteleville kuin myös jälleenmyyjille ja loppuasiakkaillekin.


1.7.2022

Arvoisa asiakas,
Minulla on ilo ilmoittaa, että The Sherwin-Williams Company sai päätökseen Powdertech Oy Ltd.:n liiketoiminnan hankinnan 1.7.2022 alkaen.

Näiden kahden liiketoiminnan yhdistäminen antaa merkittäviä uusia mahdollisuuksia yrityksellemme ja Teille, arvostettu asiakkaamme. Powdertech on vuodesta 2005 lähtien keskittynyt jauhemaalien ja
niihin liittyvien tuotteiden jakeluun Suomessa. Powdertechin vahvuuksia ovat aina olleet kattava tuotevalikoima, ammattitaitoinen tekninen palvelu ja nopeat toimitukset. Vuonna 1866 perustettu Sherwin-Williams on pinnoiteteollisuuden maailmanlaajuinen johtava yritys, joka tarjoaa laajan valikoiman maaleja ja pinnoitteita – mukaan lukien laajan valikoiman jauhemaaleja asiakkaille yli 120 maassa. Sherwin-Williams on laajalti arvostettu tuotemerkki, jolla on vertaansa vailla oleva jakeluverkosto, valmistuksen kattavuus ja maailmanluokan tuotekehitys sekä laaja pääsy erilaisille markkinoille ja asiakkaille.

Sherwin-Williamsilla ja Powdertechillä on erittäin hyvin toisiaan täydentäviä tuotteita – ja yhdistettyinä ne tarjoavat yrityksellenne täyden valikoiman teknologioita, joilla ei ole tällä alalla vertaa. Tämä yhdistelmä tarjoaa värivaihtoehdot ja suorituskyvyn, joita tarvitsette erottautuaksenne eduksenne markkinoilla.

Haluamme vakuuttaa Teille, että toimituksemme jatkuvat normaalisti ja tarjoamme jatkossakin Teille samoja korkealaatuisia tuotteita ja erinomaista palvelua, joita olette tottuneet odottamaan Powdertechiltä ja heidän omistautuneelta tiimiltään. Tavoitteemme on työskennellä fuusion läpi ilman häiriöitä. Olemme erittäin innoissamme tästä ja varmoja siitä, että Sherwin-Williamsin ja Powdertechin yhdistelmä antaa meille mahdollisuuden tarjota lisäarvoa ja paremman palvelutason nyt ja myös tulevaisuudessa.

Kiitos arvokkaasta liiketoiminnastanne ja jatkuvasta tuestanne. Jos Teillä on kysyttävää tästä ilmoituksesta, ottakaa yhteyttä myyntiedustajaanne tai allekirjoittaneisiin.

Parhain terveisin

Kari Uusitalo
CEO
Powdertech Ltd Oy
+358 50 5353623

Ville Tuominen
Senior Commercial Director, N&E Europe
General Industrial Division
Sherwin-Williams Company
+358 40 6538184
ville.tuominen@sherwin.com

Toimittajakirje Sherwin