Teipit

Korkealaatuiset ja edulliset, polyesteriteipit silikoniliimalla soveltuvat niin jauhemaalaukseen, märkämaalaukseen kuin muihinkin käyttötarpeisiin, joissa tarvitaan lämpöä kestävää suojausta. Valikoimistamme löytyy nyt sekä läpinäkyvää että vihreää kuumankestoteippiä.

Omalla teippileikkurilla leikkaamme juuri halutun kokoisia rullia, ilman lisäkustannuksia. Myös täplätarrat ja muotoon leikatut teipit kuuluvat tuotevalikoimaamme.

 

 

 

 

 


Materiaali: polyesterikalvo ja v
ärillinen silikoniliima.
Ominaisuudet ovat korkea lämmönkestävyys, sähköneristyskyky, säteilyn kestävyys, liuotin kestävyys. Teippi on helppo kiinnittää ja poistaa ilman liimajäämiä. Teippi soveltuu korkean lämpötilan +200°C uunitukseen, kuten lakkojen ja jauhemaalien käyttöön. Teippi soveltuu lisäksi sähköeristimiin kuten muuntajiin, kondensaattoreihin ja muiden sähkölaitteiden eristämiseen.

Materiaali: Kapton eli polyimidikalvo ja silikoniliima.
Teippi täyttää vaativankin ympäristön kriteerit; korkea lämmönkestävyys +260°C puolituntia, sähköneristyskyky, säteilyn kestävyys, liuotin kestävyys.Käyttökohteet jauhemaalaus, sähkölaitteiden eristys, piirilevy juotosten suojaus, muuntajien kelat, kiinteät moottorikelat ja ulommat eristeet jne.
Materiaali: lasikuituvahvisteinen kalvo ja silikoniliima.
Teipeissä on erinomainen lämmönkestävyys, hyvä tarttuvuus ja repäisylujuus. Käytetään eniten korkeaa lujuutta vaativissa eristyssuoja kohteissa (H-luokitus), erilaisissa kuumankestoa vaativissa suojauksissa ja Li paristojen eristämisessä. Erinomaiset ominaisuudet johtuvat lasikuitukankaasta. Teippi soveltuu erinomaisesti korkeisiin lämpötiloihin +260°C, kuten jauhemaalaukseen, ilmastointi- ja sähkölaitteistoihin, autoteollisuuteen jne. Teippi voidaan valmistaa myös kaksipuoleisena, silikoniliima molemmin puolin yhdistettynä suojakalvoon, jolla on erinomainen korkean lämpötilan kestävyys, helppo irrottaa ja hyvä tarttuvuus.