Vuonna 1866 perustettu Sherwin-Williams Company on johtava pintakäsittelyaineiden kuten maalien, lakkojen, petsien, öljyjen ja spakkelien valmistaja. Sherwin-Williamsin ja Valsparin yhdistymisen myötä yrityksessä on yli 60 000 työntekijää kuudella mantereella. Euroopassa Sherwin-Williams on keskittynyt teollisuuden ammattikäyttöön tarkoitettuihin pintakäsittelyaineisiin ja tarjoaa innovatiivisia neste- ja pulveriteknologioita kaikille alustamateriaaleille niin metalliin, puuhun, muoviin kuin komposiittiin.

Sherwin-Williams®-tuotemerkin vahvat ja vaatimukset täyttävät teolliset pintakäsittelyratkaisut metallille käsittävät suuren valikoiman teknologioita, jotka alkuperäislaitteiden valmistajat ovat hyväksyneet. Ratkaisut tarjoavat pitkäkestoista suojaa kaikenlaisia olosuhteita vastaan, ja ne on suunniteltu kestämään kemikaaleja, korroosiota, kosteutta, UV-säteilyä, iskuja, hankausta ja väsymistä. Niitä käyttävät alkuperäisten laitteiden valmistajat, alihankkijat ja oppilaitokset ympäri maailman.

Sherwin-Williams kumppanina tarjoaa käyttöönne Powdertech Ltd Oy:n lähellä sijaitsevan ja ammattimaisen palvelun, huippulaatuiset tuotteet sekä sitoutumisen liiketoimintanne tehostamiseen.

Sherwin-Williams kotisivulle

 Banner_Anodite_syntha_pulvin_FI

 SW_VALDE STEEL2018_FI

 Syntha_pulvin_vision_2020_FI