ULTRA-OIL STAIN REMOVER

Poista öljytahrat asfaltista, tiilistä ja tiivistys käsittelemättömästä betonista.
Imukykyiset liinat poistavat vain osan vuotaneesta öljystä. Useissa tilanteissa työn loppuun saattaminen vaatii myös tahrojen puhdistamista likaantuneelta pinnalta. Ultra-Oil Stain Remover® -öljytahranpoistoaine on kehitetty poistamaan pinttyneet öljy-, rasva-, hydraulineste- ja ruoka-rasvatahrat sekä muut öljypohjaiset materiaalit asfaltista, tii listä ja betonista (tiiviyskäsittelemätön tai -käsitelty).

Tuotetiedot:
• Ympäristöystävällinen: sitruspohjainen, biohajoava ja fosfaatiton. • Saatavilla kahdessa koossa: 950 ml pullo toistuvaan tai teollisuuskäyttöön ja 470 ml pullo pienemmille tahroille (sopii täydellisesti torjuntavälinesarjoihin). • 950 ml pullolla ainetta saadaan käsiteltyä noin 0,56–0,65 neliömetrin alue ja 470 ml pullolla noin 0,14–0,29 neliö-metrin alue. • Toimii myös matoilla ja muilla lattiapinnoilla.

Ohjeet: Kokeile aina pienelle alueelle ennen käyttöä. Ravista huolellisesti. Älä levitä märille pinnoille. Paras lopputulos saadaan, kun tuotetta käytetään yli 16 °C lämpöisessä ja mahdollisimman hyvin ilmastoidussa tilassa. 1. Poista kerrostuma raaputtamalla ja pyyhi kohdealue. 2. Levitä aine tahralle ja 2,5 cm sen reunojen yli. Alkukäsittelyssä hankausta ei tarvita. 3. Anna aineen kuivua kokonaan jauheeksi (5–8 tuntia tai pidempään riippuen lämpötilasta, ilmankosteudesta ja ilmanvaihdosta). 4. Pyyhi puhtaaksi. Jos kohdealue on edelleen tumma, varmista riittävä ilmanvaihto ja anna kosteuden haihtua. 5. Jos tahra ei poistunut, levitä uusi kerros ainetta, hankaa jäykkäharjaksisella harjalla sekä toista vaiheet 3 ja 4. Poistettaessa tahroja asfaltilta tarvitaan todennäköisesti kaksi levityskertaa.

HUOMIO: Muiden puhdistusaineiden käyttö ennen Ultra-Oil Stain Remover® -öljytahranpoistoaineen levittämistä voi heikentää suorituskykyä.

RIITTÄVYYS: 950 ml pullolla ainetta saadaan käsiteltyä noin 0,56–0,65 neliömetrin alue. 470 ml pullolla ainetta saadaan käsiteltyä noin 0,14–0,29 neliömetrin alue. VAROITUS: Käytön aikana tila tulee olla mahdollisimman hyvin ilmastoitu. Älä sekoita muihin kemikaaleihin. PIDÄ LASTEN JA LEMMIKKIEN ULOTTUMATTOMISSA. Vältä aineen joutumista nurmikolle tai kasveihin. Vältä hengittämästä aineesta muodostuvaa puuteria pintaa pyyhkiessä. Vältä aineen joutumista silmiin ja iholle. AINEEN JOUTUESSA SILMÄÄN: Huuhtele silmät useita kertoja ja ota yhteys lääkäriin. NIELTYNÄ: Älä oksennuta. Juo lasillinen vettä ja ota välittömästi yhteys lääkäriin.