TACTICAL WELDER

Litiumakulla toimiva kaarihitsauslaite on nyt täällä

Tactical Welder -kannettava hitsauslaite käyttää virtalähteenään 528 Wh litiumioniakkuyksikköä. Huipputekninen akustonvalvontajärjestelmä (BMS) ohjaa lataus- ja purkaustoimintoja turvallisesti. Pistoolina korkealaatuinen 300 A lankakelapistooli.

Ominaisuudet ja edut:

+ Täysin akkutoiminen järjestelmä – unohda pitkät virtajohdot, raskaat kaapelit ja generaattorit.
+ Huipputekninen akustonvalvontajärjestelmä takaa jatkuvan tehon hyödyntämällä suuren kapasiteetin litiumioniakkuja ja ohjaa lataus- ja purkaustoiminnot turvallisesti.
+ Äärimmäisen helppo kuljettaa – kaikki osat on suunniteltu mukana tulevassa repussa säilytettäviksi ja kuljetettaviksi. Repussa on kotelo lankakelapistoolille ja työkaluille, mikä mahdollistaa hitsauksen yhdellä kädellä.
+ Järjestelmän suurvirtakontaktori mahdollistaa laitteen käytön niin, että kosketinkärkeen johdetaan virtaa vain liipaisinta painettaessa. Maadoita, vedä liipaisimesta ja hitsaa.
Hitsauslaitteen mukana tulee:
+ Sähkövoimajärjestelmä (akku ja BMS)
+ Lankakelapistooli
+ 6 A laturi
+ 300 A maadoituskenkä
+ 1,8 m kaapelit korkeavirtaliittimillä positiiviseen ja negatiiviseen maadoitukseen.

Helposti liikutettava

Tactical Welder -hitsauslaitetta voi käyttää käytännössä missä tahansa. Kompaktin kokonsa ja keveytensä vuoksi voit kantaa sen juuri sinne, missä sitä tarvitset. Et tarvitse verkkovirtaa, kaapelikytkentöjä tai generaattoria, sillä saat virran hitsauslaitteen suuren kapasiteetin litiumioniakusta. Sinun tarvitsee vain maadoittaa ja voit aloittaa hitsaamisen. Niin helppoa se on.

Tehokas

Tactical Welder -hitsauslaitteella teet hitsejä, jotka täyttävät amerikkalaisen AWS D1.1 – standardin rakenneteräsvaatimukset. Tämä on todistettu pinta- ja juuritaivutuskokeilla sentin paksuisille teräslevyille, jotka on hitsattu Tactical Welder -hitsauslaitteen lankakelapistoolilla, 0,035 tuuman ydintäytelangalla ja argonkaasulla.

Monipuolinen

Tactical Welder -hitsauslaitteella voit käyttää lähes 0,5 kg hitsauslankaa yhdellä latauksella. Voit tehdä sillä korkealaatuisia MIG- ja täytelankahitsauksia.


TACTICAL WELDER Maailman UUTUUS! Ensimmäinen repussa kannettava MIG-hitsauslaite.

Tactical-welder-flyer_FI.pdf
Tactical-welder-flyer.pdf