SIDEWINDER

Nivelletyt osat ovat joustavaa tekoa – käännökset, kulmat ja s-käännökset on helppo tehdä niin, että täysin tasainen profiili säilyy. Osista koostuvan rakenteen ansiosta segmenttien uudelleen asettelu, korjaaminen ja korvaaminen on helppoa – jopa silloin, kun johto on suojan sisällä. Helppo asentaa – et tarvitse työkaluja. Täysin säädettävä pituus.

 

OMINAISUUDET JA EDUT

NIVELLYS

Ultra Sidewinder-johdonsuojassa on horisontaalisesti taipuvat nivelet, joiden avulla sen voi asentaa kulmia ja huoneen muotoja myötäilevästi. Lisäksi järjestelmä suojaa johdot täysin ja estää kompastumisen. Joustava suunnittelu mahdollistaa käännösten, kulmien ja skäännösten tekemisen helposti niin, että täysin tasainen profiili säilyy.

EDULLISUUS

Ultra-Sidewinder-johdonsuojajärjestelmä on niin kustannustehokas ja edullinen, että varustat sillä helposti kaikki yhtiösi tilat. Ensiluokkaisen rakenteen ansiosta saat Ultra-Sidewinderjohdonsuojilla edullisemmin yhtä tehokkaan suojauksen johdoille kuin muilla johdonsuojilla.

SÄÄDETTÄVÄ PITUUS

Ultra-Sidewinder-johdonsuojat toimitetaan standardipituuksissa, mutta segmenteistä koostuvan rakenteen vuoksi voit muokata pituutta mihin tahansa tarkoitukseen sopivaksi – suuren koon suojalla 3,8 cm:stä niin pitkäksi kuin haluat. Pituutta on helppo lisätä liu’uttamalla uusia segmenttejä paikalleen, kunnes ne naksahtavat – työkaluja ei tarvita.

ESTEETTÖMYYDEN MAHDOLLISTAVA RAMPPI

Keskikokoisille ja suurille Ultra-Sidewinder – suojajärjestelmille tarjolla lisävarusteena ramppi, joka täyttää kaikki Yhdysvaltojen vammaislain (ADA) vaatimukset. Kestävällä polymeerikuvioinnilla toteutetulla luistonestolla varustettu ramppi on helppo asettaa asennetun Ultra- Sidewinder-johdonsuojan päälle.

RÄÄTÄLÖIDYT VÄRIT

Tue urheilujoukkuettasi, kouluasi tai edustamaasi laitosta valitsemasi värisellä Ultra-Sidewinderjohdonsuojalla. Räätälöidyille väreille on vähimmäistilausraja. Lisätietoja saat ottamalla yhteyttä.

KEVYT

ABS-muovi ja ensiluokkainen rakenne mahdollistavat Ultra-Sidewinder-johdonsuojan keveyden. Keveys mahdollistaa helpon käsittely, kokoamisen ja asennuksen sekä madaltaa kuljetuskustannuksia.

KESTÄÄ AJONEUVON PAINON

Ultra-Sidewinder-johdonsuojan tukikaaret mahdollistavat erinomaisen kantokyvyn, minkä ansiosta johtojen, letkujen ja kaapeleiden yli voi ajaa turvallisesti ajoneuvoilla. Yliajo vain ilmatäytteisillä renkailla varustetuilla ajoneuvoilla. Teräksiset ja umpikumiset renkaat voivat vaurioittaa johdonsuojaa.

www.ultrasidewinder.com


SIDEWINDER UUTUUS! Taipuisa johto- ja letkusuoja.

Ultra-sidewinder-ebrochure_FI.pdf
Ultra-sidewinder-ebrochure.pdf

Sidewinder-instructions-12-19-16_FI.pdf
Sidewinder-instructions-12-19-16.pdf