GENTOO

Gentoo edustaa korroosionkestävien ja helpon puhdistuksen mahdollistavien pinnoitteiden seuraavaa sukupolvea. Gentoo on erittäin hankauksenkestävä ja nesteet valuvat sen pinnalta todella matalassa kulmassa, minkä takia se peittoaa muut pinnoitteet vertailussa. Perinteiset vettä hylkivät pinnoitteet ovat kirkkaita ja hankauksenkestäviä, mutta nesteet eivät valu niiden pinnalta helposti. Superhydrofobiset pinnoitteet hylkivät vettä pääsääntöisesti erittäin hyvin, mutta ne eivät ole kirkkaita ja lähtevät helposti irti. Tavanomaisilla pinnoitteilla on rajansa, olkoon kyse sitten hankauskestävyydestä, öljynhylkivyydestä tai läpinäkyvyydestä. Gentoolla sen sijaan eivät rajat tule vastaan. Gentoo on kirkas pinnoite, joka ei hylji pelkästään vettä vaan myös useimpia öljyjä ja liuottimia. Se kestää hankausta tehokkaasti menettämättä ominaisuuksiaan.

Miten Gentoo toimii?

Gentoo on tiheä polymeerijärjestelmä, joka muodostaa suojan syövyttäviä aineita vastaan. Tämä johtuu sen matalasta pintaenergiasta, korkeasta tiheydestä ja matalasta huokoisuudesta. Pinnoite on yhtenäinen, huokosreiätön ja erittäin ohut (4–6 mikrometriä) verrattuna perinteisiin polymeeripinnoitteisiin, mutta silti huomattavasti tiheämpi ja kestävämpi. Korkea tiheys mahdollistaa erinomaisen suojan vettä ja syövyttäviä ioneja vastaan.

Tarttuvuus ja kestävyys

Gentoo tarttuu lujasti maalattuihin, päällystettyihin ja paljaisiin metallipintoihin sekä lasiin ja pohjamaalattuihin muoveihin. Sen on osoitettu olevan erittäin kestävä suolasumua, UV:ta ja kemikaaleja vastaan, mikä tekee siitä perinteisiä vettä hylkiviä pinnoitteita huomattavasti kehittyneemmän.

Korroosionkestävyys

Kun Gentoota käytetään muiden päteväksi osoitettujen järjestelmien päällä, se vähentää syöpymistä entisestään ja pidentää suojajärjestelmän ja samalla pinnoitetun materiaalin käyttöikää. Tämä johtuu sen erinomaisista veden-, suolan- ja iskunkestävyysominaisuuksista. Nämä ominaisuudet vähentävät huomattavasti myös erilaisten metallien galvaanista korroosiota.

Helppo puhdistus 

Koska nesteet valuvat Gentoolla pinnoitetulta materiaalilta matalassa kulmassa ja se kestää likaa ja liuottimia, pinnat on helppo puhdistaa käyttäen vähemmän vettä.

Gentoo koostuu kahdesta osasta, jotka sekoitetaan keskenään ja levitetään yhtenä pinnoitteena. Sen voi levittää valelemalla, pinnoitettavan kohteen upottamalla, HVLP-ruiskulla, pensselillä tai telalla. Gentoolla saat kevyen, ohuen (4–6 mikrometrin) pinnoitteen
äärimmäisen vähäisellä pinnan valmistelulla.

Kemikaalinkestävyys

Ylivoimainen kestävyys yleisimpiä öljyjä, liuottimia ja happoja vastaan.


GENTOO

Gentoo-End_User_General_Presentation_7-19-16_FI.pdf
Gentoo-End_User_General_Presentation_7-19-16.pdf

Gentoo-Tekninen_esitys_powerp- 7-19-16_FI.pdf
Gentoo-Technical_Presentation-7-19-16.pdf

Gentoo-Flyer_FI.pdf

Gentoo-Flyer.pdf

Gentoo-Flyer_EST.pdf
Gentoo-Flyer_LAT.pdf
Gentoo-Flyer_LIT.pdf
Gentoo-Flyer_RUS.pdf

Gentoo-Usein_kysyttyä.pdf
Gentoo-tarttumis-ja-kuivumistestit.pdf
Gentoo_FAQ.pdf

Gentoo_Corrosion_Test_Data_FI.pdf

Gentoo_Corrosion_Test_Data.pdf

Gentoo-Application-Instructions_FI.pdf
Gentoo-Application-Instructions.pdf