010 5052 590 FIN +372 505 8307 BALTICS info@powdertech.fi
  • Suomi
  • English
  • Русский

ULTRA-VUOTOALUSTA

Ultra-Spill Decks ®
 
Standardimalli

Matalaprofiiliset, moduuleista koostuvat tynnyrilavat mahdollistavat tarpeesi kohtaavan vuodonhallintajärjestelmän suunnittelun ja toteuttamisen.

Ensimmäiset tynnyreille tarkoitetut vuodonhallintat uotteet olivat hyvin korkeita, jotta ne täyttäisivät ympäristönsuojelusäännösten tilavuusvaatimukset. Vielä tänäänkin monet tynnyrilavat ovat suhteellisen korkei ta (neljän tynnyrin mallit: n. 30–36 cm ja kahden tynnyrin mallit: n. 41–43 cm). Monissa tilanteissa ja sovelluksissa tällainen korkeus ei tuota ongelmia; jos tynnyrit vain lastataan lavojen päälle eikä niitä sen jälkeen käytetä usein tai lavoja käytetään vain tynnyreiden varastointiin, korkeus tuskin haittaa. Mutta silloin, kun tynnyreitä liikutellaan lavoille ja niiltä pois yhtään useammin, tällaisesta korkeudesta voi tulla merkittävä haaste – nopeastikin. Toinen mahdollinen ongelma on se korkeus, jolle korkeat tynnyri lavat nostavat tynnyreiden kannet. Kun tynnyriin kaadetaan vaarallista ainetta tai sitä otetaan tynnyristä pois, mahdolliset roiskeet ja vuodot voivat osua juuri silmän korkeudelle korkean alustan vuoksi.Ultra-Spill Decks -tynnyrilavojen profiili on erittäin matala (14,6 cm), mikä helpottaa tynnyrien käsittelyä. Ne myös madaltavat tynnyrien kannen tasoa niin, ettei kansikorkeus ole vaarallisen lähellä silmiä.

 
Tärkeimmät ominaisuudet:
 

• Ultra-Spill Decks -tynnyrilavoja on saatavilla 1:n, 2:n ja 4:n tynnyrin moduuleina. Moduulit on helppo liittää toisiinsa laipioliittimillä, mikä mahdollistaa käytännössä rajattoman määrän erilaisia asennuksia.• Laipioliittimet eivät pelkästään ”lukitse” moduuleja toisiinsa, vaan ne myös mahdollistavat vuotaneen nesteen valumisen moduulista toiseen.

• Täysin polyeteeninen rakenne täyttää useat kemikaaleille asetetut soveltuvuusvaatimukset.
• Matalan profiilin 14,6 cm korkeuden vuoksi tynnyrien lavoille lastaaminen ja niiltä purkaminen on turvallista ja käytännöllistä.
• Käyttösovelluksiin kuuluu mm. vaarallisen jätteen kerääminen, käyttämättömien kemikaalien säilyttäminen, tynnyrien täyttäminen ja akkujen säilyttäminen.
• Lisävarusteena saatavat lastausrampit tekevät tynnyrien käsittelystä turvallisempaa ja käytännöllisempää.