010 5052 590 FIN +372 505 8307 BALTICS info@powdertech.fi
  • Suomi
  • English
  • Русский

ST POWDER VÄRIKARTAT

ST SIERRA

Kartassa 54 hieno efekti sävyä, sisä- sekä ulkokäyttöön. Epoksipolyesteri ja polyesteri. Qualicoat ja GBS hyväksytty. Saatavana myös metallisoituna ja marmori versiona. Tehtaan varastotuote, minimi tilaus 1 laatikko.

ST SUN

Kartassa 40 RAL hienoefekti sävyä, sisä- sekä ulkokäyttöön. Polyesteri matta. GSB: Standard & Master
QUALICOAT: Class 1 tai Class 2. Tehtaan varastotuote, minimitilaus 1 laatikko. Tarkemmat tiedustelut info@powdertech.fi  Lista saatavilla olevista sävyistä.

ST PEARL SATIN HELMIÄINEN

Kartassa 22 helmiäis sävyä, sisä- sekä ulkokäyttöön. Polyesteri matta. Qualicoat ja GSB hyväksytty. Tehtaan varastotuote, minimi tilaus 1 laatikko.

ST VOLCANO

Kartassa 73 iso efekti sävyä, sisä- sekä ulkokäyttöön. Epoksipolyesteri ja polyesteri. Tehtaan varastotuote, minimi tilaus 1 laatikko.

ST NEBULOSA

Kartassa 107 sävyä, sisä- sekä ulkokäyttöön. Polyesteri puolikiiltävä. Qualicoat ja GSB hyväksytty. Tehtaan varastotuote, minimi tilaus 1 laatikko.

ST LACKE LAKKA

Kartassa 18 lakka sävyä, sisä- sekä ulkokäyttöön. Polyesteri, kiiltävä tai matta ja hieno efekti. Osa on tehtaan varastotuotteita, minimitilaus 1 laatikko. Muuten minimi tilaus on 400kg.
Tiedustelut tuotteista: info@powdertech.fi tai
puh. 010 5052 590

ST MOON

Kartassa 40 metallisoitua sävyä, sisäkäyttöön. Bondattu epoksiplyesteri ja epoksi. Sileä, iso- ja hieno efektinä. Tehtaan varastotuote minimi tilaus 1 laatikko.

ST SAHARA

Kartassa 77 sävyä, sisä- sekä ulkokäyttöön. Polyesteri matta. Qualicoat ja GSB hyväksytty. Tehtaan varastotuote, minimi tilaus 1 laatikko.

RAL K7 CLASSIC

Kartassa 213 sävyä, sisä- sekä ulkokäyttöön.